Să privim cu speranță spre viitor!

În aceste zile când toată lumea trece prin momente dificile și suntem cu toții îngrijorați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, mai mult ca oricând, trebuie să punem sănătatea pe primul loc al priorităților noastre. 

Să stăm acasă și să ne gândim cu recunoștință la cei care lucrează în spitale și încearcă să ajute alți oameni, la cei care mențin ordinea și la toți cei care muncesc în aceste zile fie la serviciu, fie de acasă. Cu gândul la acești oameni, sigur vom suporta mai ușor recomandările medicilor și autorităților.

Este timpul să fim responsabili și să privim cu speranță viitorul. Să ne imaginăm reîntâlnirea cu cei dragi, fie ei rude sau prieteni și îmbrățișările și strângerile călduroase de mână pe care acum, cu greutate, le evităm.

Trebuie să ne adunăm forțele, să ne păstrăm speranța și să privim curajos spre viitor, iar peste ani ne vom aminti de aceste grele încercări prin care trecem acum, ca de un vis urât.

Peste ani, ne vom aminti de aceste grele încercări prin care trecem acum, ca de un vis urât, pentru aceasta trebuie să ne adunăm forțele, să ne păstrăm speranța și să privim curajos spre viitor.
Top