Sesiunea anuală de comunicări științifice „Forțele Aeriene ale României de la Războiul de Întregire Națională (tradiție și continuitate, personalități, acțiuni militare 1916-1919), la perspectivele euroatlantice (doctrină, instruire, înzestrare)”

Școala de Aplicație pentru Forțele Aeriene „Aurel Vlaicu” din cadrul Bazei Aeriene de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic (Boboc) a organizat, în zilele de 23-24 mai 2019, cea de-a X-a ediție a Sesiunii anuale de comunicări științifice „Forțele Aeriene ale României de la Războiul de Întregire Națională (Tradiție și continuitate, personalități, acțiuni militare 1916-1919), la perspectivele euroatlantice (Doctrină, instruire, înzestrare)”.
Din partea instituţiei noastre a participat dr. Teodora Giurgiu cu tema: Considerații cu privire la pregătirea de luptă a personalului din unitățile de aviație (1949-1950).
Promovarea valorilor și idealurilor istorice, an de an, denotă nu numai respectul pentru trecut al organizatorilor și participanților, dar și importanța cunoașterii și a promovării acțiunilor militare către generațiile viitoare, accentul fiind pus pe cele derulate de aviație.
Top