Protocol de cooperare între Arhivele Militare Naționale Române și Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria”

În data de 18 august 2020, în baza împuternicirii ministrului apărării naționale acordate directorului Arhivelor Militare Naționale Române, a fost semnat un protocol de colaborare între Ministerul Apărării Naționale, reprezentat de domnul colonel Liviu CORCIU, directorul Arhivelor Militare Naționale Române, și Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria”, reprezentată de domnul General-maior (r) prof. univ. Dr. Visarion NEAGOE, în calitate de președinte.

Protocolul a fost încheiat în scopul cooperării pentru promovarea de relaţii constante în domeniile conexe, competenţelor proprii şi identificării legăturilor de colaborare prin organizarea de evenimente culturale, promovarea valorilor documentare deţinute de Arhivele Militare Naţionale Române prin facilitarea accesului cercetătorilor şi la materialul arhivistic, participarea la proiecte de cooperare instituţională în domeniile de responsabilitate, precum și promovarea reciprocă, prin mass-media, a activităţilor celor două instituții, în plan intern şi internaţional.